İmhalık hurda atık hizmetimizle kurum süresi dolmuş evrak ve kağıtların imhasını yapmaktayız.
İmhalık hurda kağıt şirket ve firmaların süresi dolmuş ve imha edilmesi gereken evraklardır. Bu evraklar firmamız tarafından araç ve elemanlarımızla istenilen yerden alınan hurda evraklar eğer ayıklanmış ise yanı sadece evrak ise imhalık arşivi veren yerden yetkili bir personel ile imhasını gerçekleştirmek üzere fabrikaya gidiyoruz. Yetkili personel nezaretinde imhalık arşiv hurda kağıtların imhası fabrikada yapılırken fotoğraf veya video ile görüntüleme işlemi gerçekleştiriyoruz.

İmhalık Hurda Atık Nedir?

İmhası gerçekleşen arşiv hurda kağıtlar için firmamız tarafından antetli kağıda kaşeli ve imzalı imha tutanağı verilir.İmhalık arşiv hurda kağıtlar firma ve şirketlerde süresini doldurmuş önemli evraklardır. Firmamız bu imhalık hurda kağıtları siz değerli müşterilerimizden ihale veya normal şartlarda alıp imhasını yapıyor. İmha süreci ise 2 aşamada oluyor.


İmhalık Hurda Atık İşleme

Birinci aşama: Siz değerli müşterilerimiz hazırladıkları imhalık kağıtları klasörlü olarak alıp ayıklama tesisimizde ayıklama işlemi yapıyoruz. Ayıklama işlemi bittikten sonra imha edilmesi için imha merkezimize alıyoruz. İmha merkezimizde imhalık hurda kağıtları parçalama makinasından geçirerek imhasını yapıp siz değerli müşterilerimize resimli, videolu veya imha tutanaklı olarak imhasını gerçekleştiriyoruz.

İkinci aşama: Bu aşama ise klasörlü olmayan hazırlanmış hurda kağıtları direk imha merkezimizde imhasını gerçekleştiriyoruz. İmhası yapılan kağıtları ise tekrardan kağıt olması için fabrikaya transferini yapıyoruz.

ozelkagitcilik

ÖZEL KAĞITÇILIK 1981 yılında Rıfat Özel tarafından Kağıthane de 1200 metre karelik alanda kurulmuştur. Burada yaklaşık 29 yıldır faaliyet gösteren firmamız hurda kağıt ve atık kağıt sektöründe kendini kanıtlamış firmadır. Özel Kağıtçılık 2010 yılında Şişli ilçesine bağlı Ayazağa köyüne taşınarak 2500 metrekarelik alanda aynı düzeyde çalışmalarına devam etmektedir. Firma Müdürü İlhami ÖZEL tarafından işletilen firma yüksek model ve kapsamlı araçlarıyla, elemanları ile düzenli güvenilir bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Recent Posts

Kemerburgaz’da Kağıt Hurda ve Atık Kağıt Geri Dönüşümü

Kemerburgaz, İstanbul'un doğa ile iç içe, yeşilliklerle çevrili bir semti olarak, sakinlerine huzurlu bir yaşam…

1 ay ago

Beşiktaş’ta Kağıt Hurda ve Atık Kağıt Geri Dönüşüm Hizmetleri

Beşiktaş, İstanbul'un en hareketli ve canlı ilçelerinden biri olarak, sadece kültürel zenginliği ve sosyal yaşamıyla…

1 ay ago

İmhalık Arşiv: Güvenli İmha ve Yönetim Rehberi

Bu rehberde, kurumların ve işletmelerin imhalık arşivlerini nasıl güvenli ve etkili bir şekilde yönetebilecekleri üzerinde…

2 ay ago

Şişli’de Atık Kağıt Toplama ve Kağıt Hurda Geri Dönüşümü

Şişli, İstanbul'un en yoğun ve hareketli merkezlerinden biri olarak, modern yaşamın getirdiği çevresel zorluklarla yüzleşmektedir.…

2 ay ago

Sarıyer’de Atık Kağıt ve Kağıt Hurda Geri Dönüşümü

Sarıyer, İstanbul'un kuzey ucunda yer almasıyla bilinen ve boğazın büyüleyici manzarasına ev sahipliği yapan bir…

2 ay ago

Ofis Belgeleri Nasıl Güvenli Bir Şekilde İmha Edilir? Kağıt Hurda Geri Dönüşüm İpuçları

Günümüz iş dünyasında, ofis belgelerinin güvenli bir şekilde imhası, hem gizliliğin korunması hem de sürdürülebilir…

3 ay ago