Dergi Hurda Atık hizmetimizde tarihi geçmiş kuşe hurda dergilerinizi geri dönüşüme kazandırıyoruz.

Hurda Kuşe Kağıt ve Naylon Atık İşleme

Kuşe hurda dergiler basıldıkları yerden veya kullanıcının kullanamadığı hurda kağıt olarak belirlenen kuşelerdir. Bunlar iki bölümdür biri naylonlu diğeri naylonsuzdur.

Dergi Hurda Atık

Naylonlu olanlar elemanlarımız tarafından naylonlarından ayrılarak ve parçalama makinasında parçalanarak preslenir. Naylonsuz olanlar ise direk parçalama makinasında parçalanarak preslenir ve fabrikaya sevki yapılır. Dergi ve mecba hurda kağıtlar üretim fazlalığı olarak bilinen kağıtlardır. Bunlar okul kitapları olarakda bilinir. Ajans ve kurye dağıtım bölgelerinden alıp parçalama makinasında parçalayarak tekrar kağıda dönüştürüyoruz.

Dergi Hurda İşleme

Firmalarda çıkan kuşe dergiler araç ve elamanlarımızla alımını sağlıyoruz. Kuşe dergiler bazen okunmuş bazen ise üretim fazlalığı olarak alım sağlıyoruz. Bunlar naylonlu ve naylonsuzdur. Bu atık kuşeler tehlikesiz atık kapsamına girmektedir. Kuşe dergilerin imhası da tarafımızca yapılmaktadır. İmha makinasında parçalanarak geri dönüşüme kazandırılmaktadır.

ozelkagitcilik

ÖZEL KAĞITÇILIK 1981 yılında Rıfat Özel tarafından Kağıthane de 1200 metre karelik alanda kurulmuştur. Burada yaklaşık 29 yıldır faaliyet gösteren firmamız hurda kağıt ve atık kağıt sektöründe kendini kanıtlamış firmadır. Özel Kağıtçılık 2010 yılında Şişli ilçesine bağlı Ayazağa köyüne taşınarak 2500 metrekarelik alanda aynı düzeyde çalışmalarına devam etmektedir. Firma Müdürü İlhami ÖZEL tarafından işletilen firma yüksek model ve kapsamlı araçlarıyla, elemanları ile düzenli güvenilir bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Recent Posts

Kemerburgaz’da Kağıt Hurda ve Atık Kağıt Geri Dönüşümü

Kemerburgaz, İstanbul'un doğa ile iç içe, yeşilliklerle çevrili bir semti olarak, sakinlerine huzurlu bir yaşam…

1 ay ago

Beşiktaş’ta Kağıt Hurda ve Atık Kağıt Geri Dönüşüm Hizmetleri

Beşiktaş, İstanbul'un en hareketli ve canlı ilçelerinden biri olarak, sadece kültürel zenginliği ve sosyal yaşamıyla…

1 ay ago

İmhalık Arşiv: Güvenli İmha ve Yönetim Rehberi

Bu rehberde, kurumların ve işletmelerin imhalık arşivlerini nasıl güvenli ve etkili bir şekilde yönetebilecekleri üzerinde…

2 ay ago

Şişli’de Atık Kağıt Toplama ve Kağıt Hurda Geri Dönüşümü

Şişli, İstanbul'un en yoğun ve hareketli merkezlerinden biri olarak, modern yaşamın getirdiği çevresel zorluklarla yüzleşmektedir.…

2 ay ago

Sarıyer’de Atık Kağıt ve Kağıt Hurda Geri Dönüşümü

Sarıyer, İstanbul'un kuzey ucunda yer almasıyla bilinen ve boğazın büyüleyici manzarasına ev sahipliği yapan bir…

2 ay ago

Ofis Belgeleri Nasıl Güvenli Bir Şekilde İmha Edilir? Kağıt Hurda Geri Dönüşüm İpuçları

Günümüz iş dünyasında, ofis belgelerinin güvenli bir şekilde imhası, hem gizliliğin korunması hem de sürdürülebilir…

2 ay ago